Glas in lood te koop

Bestaand glas in lood te koop.

Glas in lood Studio Oss heeft ook diverse bestaande glas in lood panelen te koop. Hieronder treft u de op dit moment aanwezige glas in lood panelen aan. U kunt deze gebruiken als voorzetraam of indien mogelijk een kozijn laten maken waar deze panelen geplaatst kunnen worden.

Deze panelen worden vaak verkregen uit restauraties waarna ze volledig opnieuw worden verlood en gerestaureerd. Hierdoor zijn ze als nieuw maar met de uitstraling van vroeger. Vaak zijn de panelen meer dan 100 jaar oud!

Nieuw in deze collectie:

  1. Een gebrandschilderd kerkraam afkomstig uit het “oude Ziekenhuis van Oss”. Dit ziekenhuis is gesloten in de jaren 1960. Een aantal glas in lood ramen zijn gespaard gebleven. Een van deze ramen is hieronder afgebeeld. Dit raam, bestaande uit 3 segmenten is volledig door ons gerestaureerd. Het betreft Sancta Lidwina en het complete raam heeft een afmeting van ca 250 cm hoog en 100 cm breed.
  2. Mooie kamer-ensuite deurpanelen ( 4 panelen). Deze panelen zijn uitgevoerd in mond-geblazen Lamberts antiek glas. De afmeting per paneel is (B * H) 81,0 * 95,5 cm. Mocht u nog nieuwe ensuite deuren laten maken dan kunt deze aanpassen aan de maat van deze geweldige glas in lood panelen. ( Zie foto hier onder) 

 Kamer ensuite-deurpanelen

Santa Lidwina

 

Mocht u belangstelling hebben voor een of meerdere van deze panelen, neem dan even contact met mij op. De code van de panelen zijn vermeld onder de foto, evenals de afmeting.

[ngg src=”galleries” ids=”9″ display=”basic_thumbnail”]